İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri "Teknolojinin Geleceği" Teması İle Başladı

2022 İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 17.si gerçekleştirilen İzmir İnternet Haftası etkinlikleri "Teknolojinin Geleceği"  teması ile başladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılışına İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Yücel, şube müdürleri Yüksel Aydın, Mehmet Emin Yalçın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 2022 İzmir İnternet Haftası dolayısıyla 18-22 Nisan tarihleri arasında etkinliklere  İzmir EBA öğretmen ve alan uzmanlarının yanı sıra Nara Eğitim Teknolojileri kurucusu ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Enformatik Bölümü Öğretim Görevlisi Zafer Karadayı, Egebilgi Kurucu Ortağı Murat Güzel,  Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz, Anadolu Üniversitesi Böte Bölümü  Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Adile Aşkım Kurt katkı sağlayacak..

Açılışta konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Yücel, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü EBA birimi tarafından Türkiye'deki internet haftası etkinliklerine fark katmak, başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenleri ve velileri bilinçlendirmek adına gerçekleştirilen etkinliklere katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Bölümü, 2006 yılından bu yana "İzmir İnternet Haftası" adı ile Türkiye'deki internet haftası etkinliklerine fark katmak, başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenleri ve velileri bilinçlendirmek adına İzmir'in tüm ilçelerinde 17 yıldır etkinlikler düzenliyor. Bu yıl atölye çalışmaları, konferanslar, paneller, seminerler düzenleyerek, öğretmenlerin, akademisyenlerin ve teknologların katılımıyla geleceğin meslekleri, sanal gerçeklik, metaverse, siber güvenlik, yapay zeka ve veri bilimi konularında öğrencilere ve öğretmenlere yöenlik etkinlikler gerçekleştirilecek.

18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında "Teknoloji Gerçekliği Nereye Sürüklüyor?", "Yapay Zeka ve Geleceği", "Teknolojinin Geleceğinde Siber Güvenlik, Siber Suçlar", "Yapay Zeka ve Veri Bilimi", "Eğitimde Teknolojinin Geleceği" konulu etkinliklerde öğretmenlerin, akademisyenlerin ve eğitim teknologlarının paylaşımlarıyla; geleceğin meslekleri, sanal gerçeklik, metaverse, siber güvenlik, yapay zeka ve veri bilimi konularında öğrencilere ve öğretmenlere yönelik etkinlikler gerçekleştirilecek.

18-04-202218-04-202218-04-2022

Fevzipaşa Mh. Öğretmen Sokak No 15 Kemeraltı Katlı Otopark Arkası Konak / İZMİR - 0232 280 35 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.