İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4000 Kodlu Tübitak Projeleri Planlamaları Ve Arge Faaliyetlerinin Sunumu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Gerçekleşti

 Tübitak Projeleri Planlamaları ve Arge Faaliyetlerinin Sunumu içerikli toplantı, ilçe milli eğitim müdürlüklerinin, projelerden sorumlu şube müdürleri ve proje koordinatörlerinin katılımıyla İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz salonunda gerçekleştirildi.
4000 Kodlu Tübitak Projeleri Planlamaları Ve Arge Faaliyetlerinin Sunumu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Gerçekleşti

Toplantıda, ARGE birimince gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan etkinlikler, Mesleki Gelişim Akademisi ile Veli Eğitim Akademisi ve velilerimiz için yapılacak olan çalışmalar, il genelinde ortaokul ve liselerde 'Tübitak 4006 Bilim Fuarları' başvurularının desteklenmesi ve başvuru sürecinde yapılabilecek rehberlik çalışmaları ile ilgili izlenecek yol ve yöntemler, ilçe milli eğitim müdürlüklerimizce yapılacak olan 'Tübitak 4007 Bilim Şenlikleri 'destekleme programlarına başvuruların  önemi ve gerekliliği  gibi konular ayrıntılı olarak ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan ilimizde bu çalışmalar doğrultusunda elinden geleni yapan öğretmenlerimizin farkında olunduğunu, emek verilen tüm çalışmaların değerli olduğunu belirtti. Çıtayı yükseltmek için gerekli tüm fedakarlıkların el birliği ile yapılmasının önemine dikkat çekti.



22-11-202122-11-202122-11-2021

Fevzipaşa Mh. Öğretmen Sokak No 15 Kemeraltı Katlı Otopark Arkası Konak / İZMİR - 0232 280 35 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.